Mi is ez?

Tschöppy vagyok, maholnap 30 éves. Sokáig hét métert se tudtam lefutni egyben, olyan kövér voltam. Néhány éve meguntam, és fogyni akartam. Az eszköz a futás lett. Ez 2007-ben volt, azóta pedig lefutottam egy félmaratont, és 2012-ben a tervek szerint lefutom életem első maratonját. Erről fog szólni ez a blog. A felkészülésről, a kezdetekről, és minden olyan dologról, ami valamilyen módon csatlakozik a témához. A visszaszámlálás elindult. Találkozunk a maratonon.

SPAR staféta: az első mérföldkő

2011.09.24. 12:00 Tschöppy

2011. október 2-án rendezi meg a BSI az őszi maratont, amit le lehet futni háromfős csapatként is, 12.5km/20,7km/9km felosztásban. A két bátyámmal futok egy csapatban, és én futom majd a 20.7-es távot. A nevezés megtörtént, kiváncsian várom, mi lesz. Pont ma jött meg egyébként a visszaigazolás a nevezésről... Most már muszáj leszünk elindulni :)

Igazából a szeptember elejei hőségrekordos félmaratont akartam volna lefutni, de a már említett augusztusi edzéshiány (és az eléggé hektikus hétvége) miatt nem jött össze. Így ezt a versenyt tettük meg a felkészülés első állomásának.

Komolyabb tervem nincs, csak végig akarok érni. Nem ez lesz az első félmaratonom (még ha ez rövidebb is kb. 400 méterrel), reméljük sikerülni is fog. De dolgozom rajta. És persze beszámolok majd róla nektek :)

Ki vállal valamilyen távot?

Címkék: verseny futás

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://elsomaratonom.blog.hu/api/trackback/id/tr53241598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pinmik 2011.09.25. 11:31:11

Én most csak a 12.5km-t mertem bevállalni. Azon legalább rutinosan be tudom osztani az erőmet, hogy még az eredményem is elfogadható legyen és utána ne haldokoljak a nap hátralevő részében :)

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2011.09.27. 12:19:19

Örülök, hogy te is blogolsz, minden futással kapcsolatos történetet szívesen olvasok. Fel is vettem az oldaladat a sajátomra linknek. Szurkolok a csapatotoknak a SPAR-on. Jövőre itt tervezel egyéniben futni maratont?

Én is megyek SPAR-ra, terveim szerint egyedül teljesítem a távot. Ma megyek rajtcsomagot felvenni és izgulok mint állat. :-)

Tschöppy · http://elsomaratonom.blog.hu 2011.09.27. 12:24:18

@azilinha: Hajrá! :) Ne izgulj, a csomagátadásnál, nem harapnak ;)

Nem a SPAR-on fogok futni jövőre. Vagyis hát lehet, ott is fogok majd futni, ha ez jól sikerül, és nem megy el a kedvem tőle egy életre :)

Tschöppy · http://elsomaratonom.blog.hu 2011.09.27. 12:40:33

@azilinha: betettelek én is a linkek közé és az rss olvasómba is. Bár ott viszonylag nehéz olvasni a kékre színezett betűket a fehér háttéren :)
süti beállítások módosítása